CNC Frezen.

Wij frezen metaal en verschillende soorten kunststof. Het ‘verspanen’ van deze materialen kunnen wij van 3 tot 5-assig. Omdat ons machinepark 24/7 -volledig zelfstandig en dus onbemand- kan draaien, zit het met onze leverbetrouwbaarheid meer dan goed. Dat moet ook wel, afspraken met onze klanten zijn immers heilig.

Enkelstuks

We weten waar we over praten én we kunnen het maken. Daarom ontwikkelen we op basis van onze jarenlange kennis en ervaring enkelstuks en prototypes voor onze klanten.

 

Seriematig

Seriematig produceren. Wat dat exact betekent voor het ‘volume’ laten we aan onze klanten. Wij geven enkel invulling aan de specifieke vraag of beter gezegd; het seriematig produceren van machineonderdelen. In serie kan het dan gaan om 10, 100, 10.000 of 100.001 stuks. Het mag duidelijk zijn, de vraag van de klant bepaalt het uiteindelijke aantal.

 

Seriematig repeterend

Op het gebied van seriematig vervaardigen van machineonderdelen in repeterende vorm, is niemand zo betrouwbaar dan GFM. Volgens afspraak met de klant, leveren we periodiek het gewenste aantal stuks, met een constante hoge kwaliteit.