WILVO GROUP NEEMT GFM OVER

De overname is strategisch van aard. WILVO Group versterkt haar leidende en onderscheidende positie op de wereldwijde markt en kan OEM’ers vanaf nu nog beter bedienen op het gebied van complete samenstellingen. WILVO Group ziet GFM als een topspeler op het gebied van CNC verspanen en belangrijke toeleveranciers voor grote OEM’ers in binnen- en buitenland. Beide bedrijven stellen de mens altijd centraal en laten zich kenmerken door gemoedelijkheid en een écht Brabants karakter. Ambitie kent geen grenzen. GFM kan door de overname de gewenste en noodzakelijke groei realiseren, waarmee de continuïteit van het bedrijf voor de lange termijn is gewaarborgd. Lees verder.

 

Op dit moment, concreet weinig verandering voor onze mensen, partners en leveranciers. Hieronder het antwoord op vragen die op dit moment wellicht aan ons gesteld kunnen worden. De Q&A wordt continu door ons geactualiseerd. Heb je vragen? Kijk dan hieronder of het antwoord op jouw vraag ertussen staat. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op. We nemen eventuele vragen en/of onduidelijkheden graag bij je weg.

 

WAT BETEKENT DE OVERNAME CONCREET?
WILVO Group neemt GFM over, maar laat GFM doen waar het goed in is. GFM wordt binnen de WILVO Group ondergebracht als aparte BV en blijft gehuisvest op de Schalksakker, in dezelfde bezetting en kenmerkende werkomgeving.

 

WAT VERANDERT ER DIRECT NA DE OVERNAME?
Officieel is Jeroen Verdonschot per 1 september 2020 geen Directeur / Eigenaar meer van GFM. Maar voorlopig blijft hij werkzaam bij GFM.

 

IK BEN KLANT BIJ GFM. WORD IK NU AUTOMATISCH KLANT VAN WILVO?
Je bent klant bij GFM. We gaan er natuurlijk voor zorgen dat dit in de toekomst ook zo blijft.

 

HOUD IK NA DE OVERNAME DEZELFDE CONTACTPERSOON BINNEN GFM?
Ja, zowel op organisatie- als communicatieniveau geen wijzigingen binnen onze organisatie.

 

WAT ZIJN DE TOEKOMSTPLANNEN VAN WILVO GROUP MET GFM?
GFM volgt haar strategische koers richting 2024, zoals vastgesteld medio 2020. Logischerwijs spelen marktontwikkelingen hierin altijd een rol. Voor nu blijft alles zoals het is.

 

BLIJVEN JULLIE BEDRIJFSGEGEVENS HETZELFDE?
Het bankrekeningnummer van GFM is gewijzigd in: NL63ABNA0882776444
We verzoeken je dan ook vriendelijk om ons nieuwe bankrekeningnummer te verwerken in jullie administratie en/of door te geven aan de persoon voor wie deze gegevens belangrijk zijn. Verder zijn er geen wijzigingen in onze bedrijfsgegevens.

 

BIJ WIE KAN IK TERECHT MET VRAGEN OMTRENT DE OVERNAME?
Met vragen omtrent de overname kun je terecht bij WILVO Group en/of GFM. Vraag naar Rob Lemmens bij WILVO Group en Henk Tils bij GFM.

 

 

OVER WILVO GROUP

Wilvo heeft zich sinds de oprichting in 1970 continu ontwikkeld. Het resultaat is haar huidige vooraanstaande rol binnen de toeleveringswereld.

Begonnen als specialist in het bewerken van dun plaatstaal en licht constructiewerk, is Wilvo uitgegroeid tot een sterke toeleveringspartner voor veel klanten in binnen- en buitenland. Het leveren van een diversiteit aan metalen producten in grote en kleine series vormt nog steeds de basis, maar Wilvo kijkt ook graag verder. Naast een modern machinepark beschikt Wilvo over een grote mate van vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat Wilvo in staat is om zowel eenvoudige als complexe projecten in een korte tijd te realiseren.